Deschide-ti sufletul

Au venit Sarbatorile, acel timp la care visam tot anul.
Magia Sarbatorilor ne cuprinde, incet incet, pe toti. Cu mic, cu mare, ne bucuram de colinde, de mirosul de brad si de vinul fiert cu portocala. Ne impodobim casa si sufletul cu fapte bune in asteptarea Mosului.
Este perioada din an in care parca nimic nu ne mai supara si in care incercam sa ne impacam cu cei pe care i-am suparat peste an.
Este acea vreme in care ne propunem sa fim mai buni cu cei de langa noi si mai milostivi cu cei pe care nu ii cunoastem. Il asteptam pe Mos, primim daruri si oferim tot ce avem mai bun: atentie, dragoste si lucruri materiale.
Asa ca, de Sarbatori, Mix Music si artistii care vor fi prezenti de Craciun la Calarasi s-au alaturat intr-o campanie de donare pentru copiii si persoanele fara posibilitati. Iar ghetutele colorate, hainele calduroase, dulciurile si jucariile devin acum daruri pentru cei aflati in nevoie.
Daca vrei si tu sa faci un gest de prietenie si sa donezi pentru ca cineva sa poata zambi din nou, te asteptam sambata, 24 decembrie, in Ajun de Craciun, si duminica 25 decembrie, in ziua de Craciun, la cortul special amplasat langa scena de pe platoul Consiliului Judetean Calarasi. Cu ajutorul tau si al altor oameni cu sufleu mare, Mosul va putea sa ajunga la cat mai multi copii si persoane defavorizate!
Daca tu ai ce iti doresti, doneaza pentru cei din jur si ofera-le, astfel, chiar si celor pe care nu ii cunosti, un strop de fericire!
Coloreaza si tu viata unui om!

afis-donare-mic